Uw deskundige echtscheidingsadvocaat en mediator

Eén op de drie huwelijken eindigt tegenwoordig in een echtscheiding. Vaak wordt een echtscheiding geregeld met behulp van een advocaat, maar er is steeds meer vraag naar een ‘vriendelijke scheiding’. Dit kan in gang worden gezet door onze echtscheidingsadvocaat als mediator in de arm te nemen. Bel in Purmerend met onze deskundige echtscheidingsadvocaat om direct een afspraak te maken met een scheidingsbemiddelaar!

Het is vaak ontzettend moeilijk om te blijven communiceren als er veel problemen zijn en een scheiding op stapel staat. Maar zeker als er kinderen zijn is een harmonieuze scheiding bijna een must. Daarom is het goed om samen oplossingen te vinden voor de problemen die zijn ontstaan. Als echtscheidingsadvocaat kunnen we u hier uitstekend bij helpen.

Contact met uw scheidingsbemiddelaar in Purmerend

Onze echtscheidingsadvocaat en mediator is zeer ervaren in het bemiddelen van echtscheidingen en het afhandelen van alle zaken die daarbij komen kijken. Staat u op het punten om een echtscheiding aan te vragen? Wilt u dit graag op een vriendschappelijke manier doen? Maak dan een afspraak bij uw scheidingsbemiddelaar in Purmerend. Vul het contactformulier in of bel direct naar telefoonnummer 0299 - 79 92 20. U staat er niet alleen voor!