Scheiden, hoe is dat voor kinderen?

Wij zijn er niet alleen voor een harmonieuze scheiding tussen u en uw (ex-)partner, maar ook om de echtscheiding zo soepel mogelijk te laten verlopen voor uw nageslacht. Een scheiding kan namelijk erg traumatisch zijn voor kinderen, helemaal als er veel ruzie wordt gemaakt en partners elkaar niet meer kunnen luchten of zien. Kinderen onthouden dit soort zaken en daarom is het noodzakelijk om voldoende rekening te houden met hun belevingswereld. We zeggen helemaal niet dat dit makkelijk is, maar het is wel heel belangrijk om goede afspraken te maken met uw (ex-)partner over een omgangsregeling. Behandel elkaar met respect, dat verdiend u later dubbel en dwars terug!

Scheidingsbegeleiding voor kinderen

Gaat u scheiden van uw partner en heeft u het idee dat uw kinderen dit aanvoelen? Zijn ze stiller dan normaal en vertonen ze aanhankelijk gedrag? De minste verandering in huis is voor kinderen voelbaar, helemaal als er een scheiding op stapel staat. Om kinderen een scheiding beter te laten verwerken bieden wij scheidingsbegeleiding voor kinderen in de regio Purmerend. Door middel van een programma, aan leeftijd gebonden, leren uw kinderen van een coach hoe ze om kunnen gaan met de scheiding van hun ouders. Want uw scheiding heeft ook heel veel impact op uw kinderen, hou daar rekening mee!

Scheiding regelen?

Wilt u meer weten over scheidingsbegeleiding voor kinderen? Of wilt u direct een afspraak maken met onze echtscheidingsadvocaat in de regio Purmerend? Vul dan het contactformulier in of bel naar 0299 - 79 92 20 voor een eerste gratis kennismakingsgesprek.